Recept:
5-6 dl spiralmakaroner
2 pkt bacon
1 lök
*
3 ägg
6 dl mjölk
salt
svartpeppar
riven gratängost
*
Sätt ugnen på 200 grader och sätt gallret på nedersta falsen.
Klipp baconet i småbitar, hacka löken och stek tillsammans.
Koka spiralmakaronerna i 6-7 minuter, låt rinna av i durkslag.
Smöra en ugnsfast form, lägg i bacon, lök och pastan.
Vispa ihop äggstanningen och häll över, lägg på den rivna osten.
Gratinera gratängen i 30-40 minuter.
*
Servera gärna med rivna morötter, ketchup och ett mörkt knäckebröd.
Smaklig spis!
*
Tack för din tid!
AlliEls.
♥
♥
Ser gott ut Annelie! :)
SvaraRaderaTack för receptet!!
Ha en fin helg!
Kram/Ingrid
Hej Ingrid!
RaderaVisst är den god, och lätt och snabb att göra, så prova du, och berätta sen vad du tyckte!
Ha en fortsatt skön helg, kram! :-)