Jag älskar tunnbröd, men inte hinner jag äta upp en hel
förpackning med 8 tunnbröd, innan de börjar bli torra
och tråkiga, eller i värsta fall grönprickiga! Så jag torkar de
resterande tunnbröden i ugnen på 150 grader i cirka 10
minuter, och får jättegoda tunnbrödskex, som håller sej
nästan hur länge som helst.....fiffigt, eller hur? :-)
Här har jag bara brutit bitarna lite hur som, men om man vill ha
raka och fina kex, så kan man klippa tunnbrödet i bitar, innan de
hamnar på bakplåtspappret. Om man vill ha lite kryddiga kex, kan
man pensla med lite smält smör eller olja, och krydda med t.ex.
pizzakrydda eller smaksatt örtsalt.
♥ ♥ ♥
Tack för din tid!
AlliEls.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Det hade varit så kul om du lämnade en kommentar, eller klickade på någon av "gilla"-knapparna, så jag får veta vad du tycker om mina inlägg! :-)