måndag 14 mars 2016

Godbollar.






Detta är riktigt smarriga bollar, som smakar mera!

Detta behövs till ca 25 st.

250 gram torkade fikon
12 torkade aprikoser
2 msk flytande honung
ca 100 gram Odense mörk 70% choklad 


Skär de torkade fikonen och aprikoserna i 
mindre bitar och mixa ihop med honungen.

Rulla smeten till små bollar, skölj händerna 
i kallt vatten, så blir det lättare. 

Låt bollarna vila i kylen en stund.

Smält chokladen i vattenbad, doppa bollarna 
och ställ dem att kallna.


Detta receptet är både laktos- och glutenfritt.

♥ ♥   

Tack för din tid!
AlliEls.


2 kommentarer:

  1. Ahdu! Som om jag inte hade tillräckligt att göra. Tydligen INTE. ;-) :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi, har du väl gjort dem en gång, så blir det nog fler gånger....vanebildande goda, dessa små godbollar!! ;-)

      Radera

Det hade varit så kul om du lämnade en kommentar, eller klickade på någon av "gilla"-knapparna, så jag får veta vad du tycker om mina inlägg! :-)