Nu har jag gjort egna sega remmar, kul att det blev så bra och gott! :-)
Till detta behövs:
6 dl lingonsylt
5 msk flytande honung
strösocker
♥
bakplåtspapper
sax
Häll lingonsylten och honungen i en gryta,
låt det puttra en stund under omrörning.
♥
Mixa ihop till en slät smet, och bred ut
den i ett tunt lager på ett bakplåtspapper.
♥
Sätt in plåten mitt i ugnen på 75 grader.
Det är klart efter 5 timmar och 15 minuter.
♥
Låt det svalna något. Häll upp strösocker på ett
fat. Klipp sen ca 3 cm breda remsor, och dra
banden genom strösockret, och rulla ihop till
lagom stora snurror.
♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥
Tack för din tid!
AlliEls.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Det hade varit så kul om du lämnade en kommentar, eller klickade på någon av "gilla"-knapparna, så jag får veta vad du tycker om mina inlägg! :-)