Detta är riktigt smarriga bollar, som smakar mera!
Detta behövs till ca 25 st.
250 gram torkade fikon
12 torkade aprikoser
2 msk flytande honung
ca 100 gram Odense mörk 70% choklad
Skär de torkade fikonen och aprikoserna i
mindre bitar och mixa ihop med honungen.
Rulla smeten till små bollar, skölj händerna
i kallt vatten, så blir det lättare.
Låt bollarna vila i kylen en stund.
Smält chokladen i vattenbad, doppa bollarna
och ställ dem att kallna.
Detta receptet är både laktos- och glutenfritt.
♥ ♥ ♥
Tack för din tid!
AlliEls.
♥
Ahdu! Som om jag inte hade tillräckligt att göra. Tydligen INTE. ;-) :-)
SvaraRaderaHihi, har du väl gjort dem en gång, så blir det nog fler gånger....vanebildande goda, dessa små godbollar!! ;-)
Radera