Till ca 25 stycken:
2 dl skållad och skalad mandel
1-1,5 msk farinsocker
200 gram Odense 70% choklad
1 msk solrosolja
1 dl minimarshmallows
25 små pappersformar
25 små pappersformar
Lägg den hackade mandeln på bakplåtspapper
på en plåt, strö över farinsockret och blanda väl.
♥
Grilla på 275 grader i 4-5 min, passa noga så
det inte bränns
♥
Smält chokladen över vattenbad, och rör i oljan.
♥
Häll i den rostade mandeln, men vänta med
att vända ner marshmallowsen, tills chokladen har
svalnat lite, så de inte smälter.
♥
Lägg ner smeten med hjälp av två matskedar.
♥
Ställ dem kallt att svalna.
♥
på en plåt, strö över farinsockret och blanda väl.
♥
Grilla på 275 grader i 4-5 min, passa noga så
det inte bränns
♥
Smält chokladen över vattenbad, och rör i oljan.
♥
Häll i den rostade mandeln, men vänta med
att vända ner marshmallowsen, tills chokladen har
svalnat lite, så de inte smälter.
♥
Lägg ner smeten med hjälp av två matskedar.
♥
Ställ dem kallt att svalna.
♥
Förvaras svalt i tättslutande burk.
Detta receptet är både laktos- och glutenfritt.
♥ ♥ ♥
Tack för din tid!
AlliEls.
♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Det hade varit så kul om du lämnade en kommentar, eller klickade på någon av "gilla"-knapparna, så jag får veta vad du tycker om mina inlägg! :-)