fredag 11 maj 2012

Gammalt kakfat får nytt liv.Ja, lite färg och en virkad duk gjorde underverk med det gamla kakfatet!Så här såg det ut innan, där det stod och väntade på mej i en loppisbod.


Fläckig och ful teak, men med en fin mässingsknopp.


40:- bytte ägare och det fick följa med mej hem.... :-)Rengöring, lätt slipning och några strykningar med svart färg, klart! Dekorativt även med kakor i garn och tyg, här hittar du fler kalorifria godsaker.

Ha en riktigt mysig pysselhelg!
Tack för din tid!
AlliEls.


5 kommentarer:

 1. Blir alltid lika inspirerad när jag varit inne i din Blogg! Du har så många fin, roliga ideér. Tänkte jag skulle göra dom allihop...hm...S...
  Sitter fortfarande och svär över den underbart fina sjalen du virkade i vintras?...solrosinspirerad?....Nåja, den blir klar Någongång. :o)

  Ha en härlig helg,
  kram vonna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, snälla Vonna, så gott att höra! ♥
   Klart att den blir färdig.... du får packa ner
   tre nystan, virknål och sax i packväskan och sätta dej ute i nå'n grön backe och virka blommans mittlar, så gjorde jag, (fast på diverse bussar) sen virkade jag det sista varvet på blommorna och virkade ihop dem hemma. Du har ju hela låånga sommaren på dej innan hösten kommer! :-)
   Önskar dej en skön virkhelg, kram!

   Radera
 2. ... och på ditt kakfat kanske de här passar? ;)
  http://bakfram.blogspot.se/2012/05/alliels-hastkakor.html

  Kramen! ♥

  SvaraRadera

Det hade varit så kul om du lämnade en kommentar, eller klickade på någon av "gilla"-knapparna, så jag får veta vad du tycker om mina inlägg! :-)